Reserva d'instal·lacions infantils
i juvenils a Menorca

Pagament segur

Pagament segur amb VISA i MasterCard a injovemenorca.es

Les dades de la teva targeta i la teva contrasenya queden protegits per aquest sistema de seguretat (a través d'un protocol SSL amb connexió https) des del moment de la seva introducció i no es transmeteixen en cap cas al nostre Institut.

Un cop completada la identificació bancaria, es comunica a injovemenorca.es que el pagament l'està realitzant el titular de la targeta, de manera que aquest pugui completar el procés. Si la identificació no ha estat satisfactòria, l'entitat ho comunica a injovemenorca.es i es cancel·la el procés sense cap càrrec a la teva targeta.

Què és 3-D Secure?

3-D Secure és un servei de seguretat per protegir-te contra l'ús no autoritzat de la teva targeta MasterCard o VISA. És un sistema senzill ja que no hi ha necesitat d'adquirir una nova targeta, ni de descarregar programes informàtics, ni hi ha que pagar cap cost adicional. 'MasterCard SecureCode' o 'Verified by VISA' realitzen un pas adicional d'autenticació per protegir el teu compte dels usuarios no autoritzats per Internet.

iconos seguridad

Informació referent al perfil de persones usuàries de les instal·lacions juvenils