Menorca

Informa't bé sobre Menorca

RESERVES CAMPAMENT DE BINIPARRATX TEMPORADA 2019:

Dates d'obertura any 2019: 20 de juliol a 31 d'agost de 2019. Els informam que, per a la temporada 2019, el campament només acollirà reserves de grups formats per centres d'ensenyament, entitats juvenils, casals de joves, clubs esportius (fins categoria junior), etc. per dur a terme activitats educatives en el temps lliure i activitats d'oci i formatives. No s'accepten reserves de particulars. Les peticions de reserva es podran fer enviant un correu electrònic a l'adreça biniparratx@injovemenorca.com. Els preguem disculpin les molèsties.

Clima de Menorca

El clima de Menorca és típicament mediterrani, amb temperatures mitjanes anuals de 16,7°C. Les precipitacions anuals mitjanes són de 600 mm, concentrades principalment a la tardor i amb un marcat caràcter torrencial. A més, hi ha una important variació interanual amb llargs períodes de sequera repartits irregularment al llarg dels anys.Un aspecte important de la climatologia de Menorca és el vent, predominantment de Nord (tramuntana), encara que des d'abril fins a juliol augmenta la importància dels vents de component sud.

Consulteu sempre la previsió meteorològica abans de realitzar activitats a l'exterior com senderisme, caiac, BTT o similars. Pots veure les previsions del temps a AEMET.

Informació referent al perfil de persones usuàries de les instal·lacions juvenils