Menorca per a grups,
entitats, famílies i centres educatius

 

Casa de Colònies de Biniparratx

«La casa de colònies de Biniparratx és un establiment que es destina a donar allotjament a grups d'infants o de joves participants en activitats de lleure educatiu i d'oci.

La casa de colònies de Biniparratx és una instal·lació amb una finalitat pedagògica i social, la qual queda reflectida en el projecte educatiu de la casa de colònies.

La casa de colònies de Biniparratx es troba a la zona sud-est de l’illa de Menorca, entre les urbanitzacions Cap den Font i Binidalí. Una mica més allunyades trobem les platges de Binisafuller i Binibeca.»

A la zona de Binibeca/Binisafuller hi trobareu supermercats, botigues, restaurants i zones d'oci, que tenen obert durant la temporada turística; fora d'aquest període la gran majoria de negocis es troben tancats.

Distàncies aproximades des del campament: Sant Climent: 7 km, Sant Lluís: 8 km, Maó Centre: 12 km

General

 • Accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
 • Aigua calenta.
 • Funda de coixí i llençol de baix sense cost.
 • Es recomana portar sac de dormir.
 • Menjador interior per a 30 persones.
 • Menjador a l'aire lliure.
 • Cuina equipada amb forn, cuina de gas, rentaplats, microones, nevera, coberteria, vaixella i estris de cuina per a 30 persones.
 • Teatre a l'aire lliure.
 • Zona exterior.
 • Zona de jocs amb camp de bàsquet i de futbol.
 • Guardiola de primers auxilis.

Distribució

Es tracta d'una casa ubicada al bell mig del campament de Biniaprratx. La casa és d'una sola planta i disposa d'una habitació amb lliteres amb capacitat per a 30 persones, banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i una cuina/menjador.

Condicions d'ús

A partir dels 18 anys es pot llogar la instal·lació. En cas de menors, han d'anar sempre acompanyats d'un adult. Les habitacions s'han de deixar netes, així com es van trobar. Els usuaris han de llençar les escombraries al punt de recollida més proper; mai deixar-les a la casa. Es recomana portar aigua embotellada per a consum. No es pot fer foc en cap lloc de la instal·lació, ni a l'exterior.

És obligatori el compliment de les Normes d'ús de les instal·lacions juvenils gestionades per INJOVE, aprovades pel Consell de Direcció de l'INJOVE i publicades al BOIB núm. 95 de 28 de maig de 2020.

Com arribar?

En vehicle propi o be en transport públic. En el cas de transport públic, poden arribar en bus des de Maó fins a Canutells o Binibèquer i des d'allà anar caminant fins al campament.

Consulteu horaris dels transports públics a TIB.

Lliurament de claus

Les claus per accedir a la casa es recolliran a la mateixa instal·lació el dia de l'entrada mitjançant un codi que els facilitarà l'INJOVE per correu electrònic. Aquest codi serà únic per a cada reserva. En cas de no poder accedir a la casa caldrà trucar al telèfon 620 670 595.

Tarifes 2024

Dades bàsiques

Hora d'arribada i sortida

Hora d'entrada: 12.00 hores
Hora de sortida: 10.30 hores

No obstant això, durant la temporada baixa s'ofereix la possibilitat de lloguer de mitja estada a totes les cases de colònies, sempre vinculada a l'estada mínima d'una nit. S'ofereixen dues opcions:

 • Entrada a les 18 hores del dia immediatament anterior, abonant el 75% de la tarifa establerta.
 • El dia de sortida allargar l’estada fins a les 20 hores, abonant el 50% de la tarifa establerta.

Les persones interessades han de sol·licitar el lloguer de mitja estada enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , indicant el codi de la reserva que tenen formalitzada, per tal de verificar la disponibilitat.

IMPORTANT

Les places reservades són en tenda. En el cas d'estar interessats a allotjar-se en el refugi, informam que el refugi està destinat a grups a partir de 20 persones i aquelles persones interessades a llogar el refugi hauran de sol·licitar-ho expressament i abonar un suplement. La petició es pot fer a la mateixa reserva, a l'apartat de peticions especials

Consulta les nostres tarifes 2024

Informació referent al perfil de persones usuàries de les instal·lacions juvenils