Reserva d'instal·lacions infantils
i juvenils a Menorca

Aquesta web és propiedad de Institut de la Joventut de Menorca - InJove, amb direcció Plaça Biosfera, 5 (Edifici CIME) 07703 Maó - Illes Balears – Espanya amb NIF Q0700515J.

Política d’enllaços

Els links o enllaços amb altres pàgines web que apareguin a les pàgines de injovemenorca.es s'ofereixen a efectes merament informatius a l'usuari, de manera que injovemenorca.es no es responsabilitza sobre els productes, serveis o continguts que s'ofereixin o subministren les pàgines de destinació ubicats en un altre domini.

Drets de Propietat Intel·lectual e Industrial

Tot el material que apareix a injovemenorca.es és de Injove Menorca i està protegit pels drets de propietat intel·lectual tal com s'estableix a la LPI. Qualsevol ús no autoritzat de forma expressa s'entendrà com a vulneració a aquests drets i podria donar lloc a les sancions pertinents. Queda, per tant, prohibida la reproducció, explotació, alteració, distribució i difusió pública dels continguts d'aquesta web sense els perceptius permisos de l'autor.

Protecció de Dades o Política de Tractament de Dades de Caràcter Personal

Les dades proporcionades a través del web són emmagatzemats en un fitxer de dades propietat de Injove Menorca que ha estat declarat, com és perceptiu, a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. La finalitat d'aquestes dades serà exclusivament per realitzar la contractació del servei sol•licitat i per a notificació posterior de promocions o serveis en l'àmbit de la pròpia empresa. En cap cas seran cedides a terceres persones o empreses, excepte les exigides per la Llei o empreses associades o col • laboradors de Injove Menorca. Els fitxers poden ser tractats per empreses encarregades de tractaments de dades i allotjaments web. Aquests proveïdors han subscrit contracte de serveis en el qual es comprometen a les mateixes condicions de tractament que imposa Injove Menorca tal com exigeix la LOPD.

El nostre sistema utilitza cookies. Comprovi la política de privacitat i cookies.

Jurisdicció i lleis aplicables

L'usuari accepta que la legislació aplicable al funcionament d'aquest servei és l'espanyola. Qualsevol controvèrsia sobre la interpretació o aplicació d'aquestes clàusules seran competència dels jutges i tribunals del domicili del consumidor. En cas de clients residents fora de l'estat espanyol els tribunals competents seran els de Menorca.

Informació referent al perfil de persones usuàries de les instal·lacions juvenils